Premium ondersteuningsservices

Kaspersky Premium Support Services via de telefoon zijn in sommige regio's niet beschikbaar. Je kunt Premium Support Services alleen gebruiken met een betaald abonnement.

Met de Premium ondersteuning ben je beter beschermd en heb je meer gemak dankzij de prioriteitstoegang, installatie door experts, controle op en verwijdering van virussen, en de controle van de toestand van je computer.

Deskundige Installatiediensten

Als je een probleem met een installatie op je computer hebt, kun je ons bellen. De Kaspersky-expert doet dan het volgende voor jou:

Priority Ondersteuningslijn

Krijg Priority als je een agent van de Premium ondersteuning wilt spreken via telefoon of chat. Telefoongesprekken met klanten krijgen de hoogste prioriteit (slaan de wachtrij over). Het meegeleverde chatprogramma omvat mogelijkheden voor hulp op afstand.

IT-Diensten Op Afstand

Open met één klik een chatruimte waar je een agent van de Premium ondersteuning kunt spreken en krijg onbeperkte hulp op afstand. Leun rustig achterover en ontspan terwijl wij het probleem oplossen!

Deskundige Viruscontrole & Verwijdering

Laat professionals virussen en spyware verwijderen van Windows-apparaten waarop een Kaspersky-programma is geïnstalleerd.

PC Health Check Diensten

Tijdens een controle van de toestand checken onze experts meerdere elementen om de best mogelijke bescherming en prestaties van het apparaat te verzekeren.

Als je de Premium ondersteuningsservices van Kaspersky wilt gebruiken, bel je het telefoonnummer voor het land waarin je het Kaspersky Premium-abonnement hebt gekocht.